Coneix Fortià

Filosofia

Fortià Perruquers neix el 1964 amb l’objectiu de poder dedicar-se per complet al món de la moda, la perruqueria i l’estètica.
Des dels nostres inicis hem destacat pel nostre caràcter innovador i l’ús rigorós del domini de les bases de la perruqueria tradicional, transmeses de generació en generació.

La nostra filosofia de treball combina les necessitats i les preferències del client, juntament amb les últimes tendències en moda aplicades a la perruqueria i estètica, prioritzant sempre la salut i la bellesa del cabell.

El talent, la professionalitat i el coneixement han estat els tres pilars fonamentals que configuren la nostra filosofia, sempre sota la base d’aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients.

Tot això unit a un tracte proper i a l’exclusivitat dels nostres serveis fan que Fortià Perruquers s’hagi convertit en una firma de perruqueria i estètica en la que tant homes com dones hi troben els millors tractaments per cuidar la seva imatge integral.

Els nostres centres

Actualment Fortià Perruquers compta amb dos centres a la ciutat Girona. Situats al carrer Bisbe Sivilla i Joan Maragall respectivament, ambdós espais es presenten com centres diàfans, amplis i ben distribuïts que cobreixen totes les necessitats que poden requerir els nostres clients mantenint sempre una harmonia i professionalitat.

​Cada centre té un dels directors creatius de l’empresa a disposició dels clients, la Neus i l’Albert, que alternen setmanalment la seva funció i el seu mestratge per tal de donar mobilitat i capacitat d’empoderament de la feina a la resta de col·laboradors. Això, juntament amb el “work in progress” del nostre equip de professionals fa que aquests gaudeixin d’una formació contínua i adquireixin el coneixement i les tècniques necessàries perquè el resultat i el tracte sigui l’adequat.

Què ens fa únics?

Volem crear un clima d’eficiència i personalització, per això decidim adaptar-nos al màxim a tu! Contacta’ns i així ens organitzem plegats!
El client decideix quan vol venir, un cop arriba el saló, fem un diagnòstic personalitzat i consensuem el servei depenent del temps del qual disposa.
També ens diferenciem pel treball en equip, l’encadenament de les feines ens permet garantir que els nostres clients sempre estiguin atesos per un professional qualificat. La nostra filosofia és apostar per una formació constant amb el fi d’estar sempre a l’última amb les tendències i tècniques del moment.

Visita’ns i descobreix tots els serveis exclusius que tenim per a tu als nostres salons.

Coneix al nostre equip

Albert Fortià

Neus Andreu

Nora Fortià

Cristina Martín

Miriam Canals

Jasmine Sais

Anna Parramon

Ester Brossa

Carme Gutiérrez

Eva Galindo

Carina Corpas

Raquel Barneda

Dalila Gómez

Melani Fernández

Dechen Tamag

Marina Cerrejón

Julia Milla

Natàlia González

C/ Bisbe Sivilla, 10 · 17005 Girona 

Tel. 972 224 479

Troba'ns a les xarxes:

C/ Joan Maragall, 24 · 17002 Girona

Tel. 972 207 372

C/ Bisbe Sivilla, 10 · 17005 Girona 

Tel. 972 224 479

C/ Joan Maragall, 24 · 17002 Girona

Tel. 972 207 372

Necessites AJUDA o CITA PRÈVIA?